اگر به کاشت ناخن علاقمند هستیدد این مقاله خواندنی را از دست ندهید.
کاشت ناخن را می شناسید؟
در این مقاله موارد زیر را بطور کامل بررسی می کنیم :
- کاشت ناخن چیست ؟
- موارد کاشت ناخن کدامند؟
- ماینکور و پدیکور را می شناسید؟
- کاشت ناخن بعنوان شغلی زنانه محسوب می شود؟
- خدمات کاشت ناخن کدامند ؟
- کاشت ناخن از لحاظ شرعی مشکل دارد؟
کاشت ناخن چیست ؟
کاشت ناخن با طراحی های متنوع و رنگی زینت بخش زیبایی دستان یک خانم خوش سلیقه است . این حس زیبایی از یک لاک ساده ممکن است تداعی کند تا انواع دیزاین های حرفه ای و تخصصی .
البته نکته مهمترین از این حس زیبایی مربوط به سلامت و بهداشت ناخن هاست .
موارد کاشت ناخن کدامند؟
یکی از موارد فقط و فقط برای زیبایی است . استفاده از این ناخن ها برای افرادی که ناخن های ضعیف و شکننده دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند بسیار مناسب است چون مانع آنها میشود. این ناخنهای مصنوعی در اندازههای گوناگون و در رنگهای طبیعی و متنوعی موجود میباشند. برای عمل کاشت ناخن میبایست موارد زیادی را رعایت کرد، ابزار و مواد کاشت ناخن را شناخت و در صورت تصمیم برای انجام، این کار را زیر نظر متخصصین این انجام داد.
مانیکور و پدیکور را می شناسید؟
سلامت و بهداشت و در اصطلاح پدیکور و مانیکور ناخنهای دست و پا از اهمیت خاصی در دنیای امروز بخصوص برای بانوان برخوردار می باشد. امروزه علاوه بر موضوع بهداشت و سلامتیه ناخنها همزمان زیبایی و طراحی های مختلف و مدرن بر روی دستان بانوان خودنمایی می کند.
کاشت ناخن و شغلهای زنانه
خدمات ناخن برای یک زن ، چه دکتر باشد چه یک مدیر یک آتلیه عکاسی فرقی نمی کند.
چه بسیار دکتران و مهندسان برجسته کشور که از مشتریان کلبه ارزو بودند و هستند و همیشه به سلامتی و زیبایی ناخن هایشان اهمیت می دهند
خدمات کاشت ناخن کدامند ؟
خدمات ناخن “کلبه آرزو” با ارایه جدیدترین و بهترین خدمات کاشت ناخن در منطقه غرب تهران ، در این زمینه با استفاده از متخصصان ناخن که دارای اعتبارنامه از مسکو و دبی هستند امیدوار است بتواند تمام نیازمندیهای خدمات ناخن بانوان ایرانی را فراهم کند.
همچنین در آموزشگاه آرایشگری زنانه این مجموعه آموزش کاشت ناخن با ارایه مدرک فنی حرفه ای و بین المللی برای هنرجویان این رشته مهیا می باشد که برای ثبت نام می توانند با مدیریت آموزشگاه هماهنگ کنند.
کاشتهای ناخن زیر در سالن زیبایی “کلبه آرزو” انجام و همچنین آموزش داده می شود:
کاشتهای چند مرحله ای: بیبی بومر. استندگلاس. ماربل. موزاییک. سرامیک. لمینت. ساخت فرنچ. کریستال. اکلیل. الماس
صدف سازی. از بین بردن عیوب. سایه . اکلیل
سنگ. لمه. گیپور. سایه. خاوریار. براده طلا و نقره. ۳بعدی. ۴بعدی
کاشتهای ژورنالی: لوله. اج. لبه. نیزه. تراشه. کویین
تکنیک های دیزاین: سنگ سازی. قاب سازی. گل سازی. ساخت اشکال با پودر رنگی. طرحهای پاستیلی. شوگر افکت. ژل فویل . وان استروک . ساخت حریر. ماربل با اب. هایلایت
مدیریت خدمات ناخن “کلبه آرزو” : سرکار خانم قهرمانی تلفن تماس : 09127009256
در عکسهای زیر می توانید نمونه ای از کاشتهای دلخواه خود را مشاهده کنید.
[pp_gallery gallery_id=”279″]
نظر مراجع درباره کاشت ناخن مصنوعی
برای عده ای از بانوان که در کاشتن ناخن تردید دارند، سوالاتی نظیر صحیح بودن غسل و وضو و هم چنین صحت انجام این عمل از نظر فقهی وجود دارد. در زیر، نظر 5 تن از مراجع عظام تقلید در این باره را بخوانید.
آیت الله خامنه ای
سوال:
1- کاشت ناخن مصنوعى براى بانوان چه حکمى دارد؟
2-اگر کسى ناخن مصنوعى بکارد، براى وضو و غسلش چه باید بکند؟
پاسخ:
1- کاشت ناخن فى نفسه اشکال ندارد و با فرض صدق زینت، باید از نامحرم پوشانده شود.
2- در صورت کاشت ناخن، براى وضو و غسل باید مانع ـ ولو با صرف هزینه ممکن ـ برطرف گردد و چنانچه میداند امکان برطرفکردن آن نیست و یا رفع آن با مشقّت غیر قابل تحمّل همراه بوده و یا ضرر قابل توجهى دارد، در وقت نماز باید وضو یا غسل را انجام دهد سپس مبادرت به این کار کند و وضو و غسلهاى بعدى را باید بهصورت جبیره انجام دهد(یعنى با دست مرطوب مانع را مسح نماید)؛ اما در صورتى که امکان برطرف کردن آن ـ ولو در روزهای بعد ـ باشد و برطرف نکند، وضو و غسل جبیره باطل خواهد بود.
آیت الله مکارم شیرازی
سوال:
لطفا بفرمایید کاشت ناخن توسط بانوان چه حکمی دارد و آیا میتوان با این نوع ناخن وضو گرفت و غسل کرد و نماز خواند ؟
پاسخ:
در صورتي که ضرورتي براي اين کار نباشد آن را ترک کنند، و چنانچه ضرورتي وجود داشته باشد و امکان جداسازي ناخن هاي مصنوعي به هنگام غسل و وضو نباشد، با آن وضو و غسل جبيره اي مي گيرند.
آیت الله صافی گلپایگانی
سوال:
کاشتن ناخن برای زنان چه حکمی دارد؟
پاسخ:
کاشتن ناخن به صورتی که برای وضو و غسل نتوانند آن را بردارند اشکال دارد ولی چنانچه شخصی مرتکب این عمل شده باشد، در صورت امکان، ناخن مصنوعی را بردارد و وضو و غسل به نحو معمول انجام شود و در صورت عدم امکان برداشتن ناخن، با همان حال وضو و غسل به عنوان جبیره انجام شود و احتیاطاً تیمّم هم کند.
آیت الله سیستانی
سوال:
برخی خانمها ناخنهایشان را به قصد آرایش از حد طبیعی بلندتر می کنند و چون گاهی اوقات آنها می شکنند طبیبان روکشی تجویز می کنند که تا پاسی از روز روی ناخنها می ماند و با علم به این که آن روکش و یا لاک و “مانکور” مانع از رسیدن آب به هنگام غسل و وضو به ناخنهاست آیا استفاده خانمها از چنان روکش، لاک و یا مانکور جایز است و وضو و غسل با آن چطور است؟
پاسخ:
غسل و وضو با چنان چیزی که مانع از وصول آب می شود صحیح نیست و ناگزیر باید آنها را برای انجام غسل و وضوی صحیح زایل و پاک کرد و قصد آرایش، مجوّز چنان کاری نمی شود.
آیت الله بهجت
سوال:
1- حکم شرعى کاشتن ناخن مصنوعى را بیان فرمایید.
2- در هر حال اگر کسى ناخن مصنوعى بکارد، وظیفه اش در وضو و غسل چیست؟
پاسخ:
1- شخصى که اصلاً ناخن ندارد و مى خواهد ناخن مصنوعى بکارد، آن ناخن جزو بدن او نمى شود، چون رشد و نموّ ندارد و از اوّل این کاشتن جایز نیست، چون اضطرار ندارد.
2- در وضو و غسل اشکال پیدا مى شود و در داخل وقت نماز، ضایع نمودن امر واجب محسوب مى شود و قبل از وقت نماز هم خلاف احتیاط است؛ ولى اگر این کار را کرد و هنگام وضو یا غسل امکان بیرون آوردنِ آن نبود، باید در مسح و غسل عمل به جبیره کند.